Év Emberei 2022 Pályázatok

Az Év emberei díj egy olyan szakmai elismerés, mellyel a kiemelkedően végzett munkát ismeri el a szakma. A díjat a szakterület széleskörű tagoltsága miatt, az épületgépészet különböző területeihez nevesítve ítélik oda.

A díjat azok a természetes személyek kaphatják, akik az épületgépészet terén 2022-ben is kiemelkedő szakmai, tudományos vagy gazdasági tevékenységet végeztek, felkészültségükkel, etikus magatartásukkal példát mutattak az épületgépész szakma számára.

A 2022-es Országos Magyar Épületgépész Napok alkalmából idén is meghirdetésre és átadásra kerülnek a következő Év Emberei díjak, melyekre lehet pályázni és jelölni:
– Év Épületgépész Tervezője, – külön pályázati kiírás tartozik hozzá (jelölni és szavazni nem lehet, hanem külön pályázati lehetőség érhető el hozzá a www.talalkozzunk.hu honlapon).

  • Év Épületgépész Oktatója,
  • Év Épületgépész Mérnöke,
  • Év Épületgépész Kivitelezője,
  • Év Épületgépész Márkaképviselője,
  • Év Épületgépész Kereskedője,
  • Év Épületgépész Gyártója – 2022-től


A díj odaítélésének ÚJ rendje

A díj értékének megőrzése érdekében, odaítélésénél fontos szempont, hogy a szakma legszélesebbkörű résztvevői közül, átlátható módon a legalkalmasabb személyek kapják a kitüntetést. A kitüntetés odaítélése 2022-től kezdődően már két lépésben történik (Jelölt állítás és Szavazás)!

 a., Az első lépés: a JELÖLT ÁLLÍTÁS

Az OMÉN KB felhívást tesz közzé az Év Embereinek jelölésére. Bárki tehet javaslatot a kitüntetett személyére, megfelelő indoklással ellátva, melyben a jelölt kiemelkedő, példamutató teljesítményét kívánja díjazni a jelölő személy. A beérkezett javaslatokat (melyek tartalmazzák a díjazásnál mérlegelendő teljesítményt és a díj odaítélésének aktualitását), a találkozzunk.hu lapon október 14-től kezdődően közzétesszük.

Határidő: 2022. október 12.

b., Második lépés: SZAVAZÁS

Második lépésben a honlapon szereplő jelöltekre lehet szavazni! A szavazás időtartama október 14-től november 12-ig lehetséges. Ezt követően az OMÉN KB a szavazatok és az indoklások figyelembevételével kiválasztja az aktuális év díjazottjait. 

Határidő: 2022. november 12.

A magasrangú szakmai díjak átadása az OMÉN Zárórendezvényén, az Épületgépész Bálon, A Hotel Intercontinentalban 2022. december 2-án történik.  Az átadás a kitüntetést támogató cég (tárgyi ajándékával) és a szakmai szervezetek képviselői közreműködésével történik. A díjazottak fényképét és a méltatást a www.talalkozzunk.hu lapon és a Épületgépészet évkönyvében kerülnek megjelenítésre, majd archiválásra az utókor számára.

Épületgépészeti Tervezői Pályázat

Épületgépészeti Tervezői Pályázat az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) - 2022 alkalmából

Az Országos Magyar Épületgépész Napok irányító testülete az MMK Épületgépészeti Tagozatának Szakértői Testülete kibővítve az Épületgépészeti Tagozat elnökével, valamint a MÉGSZ és a MÉgKSZ közösen nyilvános tervpályázatot hirdet épületgépész tervezők részére az Országos Magyar Épületgépész Napok 2022 alkalmából.

Szakmai főtámogató:
Főtámogató:
Arany fokozatú támogatóink:
Ezüst Plusz fokozatú támogatóink:
Ezüst fokozatú támogatóink:
Bronz fokozatú támogatóink:
Médiatámogatók:

Rendezvény regisztráció

Az alábbi gombra kattintva regisztrálhat rendezvényt az OMÉN kereteink belül.

OMÉN PressKit

Töltse le az OMÉN aktuális PressKit-et és használja a az OMÉN jelzést rendezvényein, kiadványain.