OMÉN Alapítvány

A Fővárosi Törvényszék 2020. április 17. végzésével elrendelte az Országos Magyar Épületgépész Napok Alapítvány nyilvántartásba vételét (A civil szervezet nyilvántartási száma: 01-01-0012920.)

Az alapítvány célja:

Az alapítvány célja az épületgépészet szak- és tudományterület önazonosságának erősítése, a területen tevékenykedők összetartozásának, szakmai ismertségének, elismertségének növelése, társadalomba való beágyazottságának javítása összefoglalóan a szak/tudományterület társadalmasítása.

Az alapítvány tevékenysége:

  • Az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) rendezvénysorozat minél szélesebb körű generálása, kezdeményezése, szervezése és együttműködés a résztvevő szervezetekkel, szervezőkkel.
  • Az OMÉN rendezvénysorozat kiemelt rendezvénye az Épületgépészek Bálja megrendezésének kezdeményezése, rendezőjének kiválasztása, megbízása, közreműködés a szervezésben, annak koordinálásában,
  • Az épületgépész szakterület szakmai díjai pályázati kiírásainak kezdeményezése, a díjátadó rendezvény lebonyolításának előkészítése, szervezése, esetlegesen új szakmai díjak létesítésének kezdeményezése.
  • Az OMÉN rendezvénysorozat éves értékelése, a felmerült problémák meghatározása, javaslat azok kezelésére
  • Az OMÉN rendezvénysorozat kommunikációjának, a használt informatikai rendszer működtetésének támogatása, koordinációja, szervezése
  • Az alapítvány célja szerinti pályázatokon való közös részvétel

Az OMÉN Alapítvány adatai

Alapító: Dr. Barótfi István

Az alapító az alapítvány vagyonának kezelésére három természetes személyből álló kuratóriumot nevezett ki. Az alapító fenntartja a kuratórium elnökének kijelölési jogát.

A kuratórium elnöke: Golyán László

A kuratórium tagjai: Gyurkovics Zoltán

                                    Király Tamás

2022. 05. 29.

Barótfi István

Szakmai főtámogató:
Főtámogató:
Kiemelt támogatóink:
Ezüst Plusz fokozatú támogatóink:
Ezüst fokozatú támogatóink:
Bronz fokozatú támogatóink:
Médiatámogatók: