Jelentkezzen támogatónak

Az országos szakmaközösségi rendezvénysorozat célja, az épületgépészet szak- és tudományterület önazonosságának erősítése, a területen tevékenykedők összetartozásának, szakmai ismertségének, elismertségének növelése, társadalomba való beágyazottságának javítása, összefoglalóan a szak- és tudományterület társadalmasítása. Az OMÉN koordinálására a szakma meghatározó szervezetei konzorciumot hoztak létre, mely az országos programok kezdeményezése mellett, az Épületgépész Bált is megszervezi. Az idén már kéthetes rendezvénysorozat színes programja a közös ünnepélyes találkozóval zárul. Ennek időpontja ebben az évben 2024. november 29-én lesz, mely az épületgépész társadalom egyik legkiemelkedőbb társasági rendezvénye, ahol a szórakoztatáson túl, az országos díjak átadására is sor fog kerülni. A bál keretében átadásra kerülnek az „Év emberei” kitüntető címek „Az épületgépészetért” a „Macskásy Árpád” és a „Meszlényi Zoltán” díjak.

Kérjük a szakma meghatározó cégeit, vezetőit, hogy támogatásukkal idén is járuljanak hozzá az OMÉN 2023 és az Épületgépész Bál sikeréhez.

A rendezvénysorozat és a díjátadások sikere nagymértékben függ a szakma aktivitásától, támogatásától. Ennek formáira Támogatói Csomagokat dolgoztunk ki, melyekről bővebb információt a letöltés gomb megnyomásával tudhat meg. Az eseménysorozat sok éve biztosít alkalmat kötetlen találkozókra, eszmecserékre a régen látott kollégákkal, ismerősökkel, a szakma cégeinek kiemelkedő személyiségeivel. Igazi szakmai csúcstalálkozó kiemelkedő minőségű környezetben. Az OMÉN és zárórendezvényének támogatásával, Ön jelentős presztízst, kiemelkedő pozíciót biztosít cége számára, és egyben jelentősen hozzájárul a szakma ezen kiemelkedően fontos rendezvényének sikeréhez.

Az OMÉN és zárórendezvényének támogatásával, Ön jelentős presztízst, kiemelkedő pozíciót biztosít cége számára, és egyben jelentősen hozzájárul a szakma ezen kiemelkedően fontos rendezvényének sikeréhez.

Az OMÉN eseményeinek időpontja: 2024. november 1 – november 29. között
Az Épületgépész Bál időpontja: 2024. november 29. (péntek)

Legyen Ön is támogatónk

A Támogatói Szándéknyilatkozatot az alábbi “Letöltés” gombra kattintva töltheti le. Amennyiben szeretne Ön is az OMÉN és az Épületgépész Bál hivatalos támogatója lenni, úgy kérjük a Szándéknyilatkozatot cégszerű aláírásukkal ellátva, az EVACON Kft. címére epgepbal@evacon.hu címre, vagy az oldal alján található űrlap kitöltésével és a szándéknyilatkozat csatolásával mielőbb megküldeni szíveskedjenek, és ettől az időponttól kezdődően a OMÉN honlapján a cég támogatásának megfelelően a céglogót megjelenítjük.

Szakmai főtámogató:
Főtámogató:
Kiemelt támogatóink:
Ezüst Plusz fokozatú támogatóink:
Ezüst fokozatú támogatóink:
Bronz fokozatú támogatóink:
Médiatámogatók:

Rendezvény regisztráció

Az alábbi gombra kattintva regisztrálhat rendezvényt az OMÉN keretein belül.

OMÉN PressKit

Töltse le az OMÉN aktuális PressKit-et és használja a az OMÉN jelzést rendezvényein, kiadványain.