Jelentkezzen támogatónak

Az országos szakmaközösségi rendezvénysorozat célja, az épületgépészet szak- és tudományterület önazonosságának erősítése, a területen tevékenykedők összetartozásának, szakmai ismertségének, elismertségének növelése, társadalomba való beágyazottságának javítása, összefoglalóan a szak- és tudományterület társadalmasítása.
Az OMÉN koordinálására a szakma meghatározó szervezetei konzorciumot hoztak létre, mely az egész hetes országos programok kezdeményezése mellett, az épületgépészek díjátadó gáláját is megszervezi. 
Az egyhetes rendezvénysorozat színes programja a közös ünnepélyes találkozóval zárul. Ennek időpontja a hagyományok szerint ebben az évben is november utolsó péntekén, azaz 2021. november 26-én lesz. A jelenlegi helyzetben is a záróesemény szervezését megkezdtük, hiszünk az OMÉN 2021 rendezvények sikerében és hiszünk abban is, hogy meg kell szervezni a találkozásokat!

Lehetőséget kell biztosítani a szakmai találkozásokra, az „Év Emberei” díjak-, valamint a szakmai társadalmi szervezetek és a MMK Épületgépészeti Tagozata legmagasabb díjainak méltó és ünnepélyes keretek között történő átadására!

A rendezvénysorozat és a díjátadások sikere nagymértékben függ a szakma aktivitásától, támogatásától. Ennek formáira Támogatói Csomagokat dolgoztunk ki, melyekről bővebb információt a letöltés gomb megnyomásával tudhat meg. Az eseménysorozat sok éve biztosít alkalmat kötetlen találkozókra, eszmecserékre a régen látott kollégákkal, ismerősökkel, a szakma cégeinek kiemelkedő személyiségeivel. Igazi szakmai csúcstalálkozó kiemelkedő minőségű környezetben.

Az OMÉN és zárórendezvényének támogatásával, Ön jelentős presztízst, kiemelkedő pozíciót biztosít cége számára, és egyben jelentősen hozzájárul a szakma ezen kiemelkedően fontos rendezvényének sikeréhez.

Az OMÉN eseményeinek időpontja: 2021. november 22-26. között
A záróesemény időpontja: 2021. november 26. (péntek)

Legyen Ön is támogatónk

A Támogatói Szándéknyilatkozatot az alábbi “Letöltés” gombra kattintva töltheti le, ahol részletesen tájékozódhat a támogatói csomagok előnyeiről és feltételeiről. Amennyiben szeretne Ön is az OMÉN Zárórendezvény hivatalos támogatója lenni, úgy kérjük a Szándéknyilatkozatot cégszerű aláírásukkal ellátva, az EVACON Kft. címére epgepbal@evacon.hu címre, vagy az oldal alján található űrlap kitöltésével és a szándéknyilatkozat csatolásával mielőbb megküldeni szíveskedjenek, és ettől az időponttól kezdődően a OMÉN honlapján a cég támogatásának megfelelően a céglogót az év végéig kitesszük.

Szakmai főtámogatónk:
Főtámogatónk:
Kiemelt támogatóink:
Arany fokozatú támogatóink:
Ezüst fokozatú támogatóink:
Bronz fokozatú támogatóink:

OMÉN 2021 PressKit

Az alábbi gombra kattintva töltheti le az Országos Magyar Épületgépész Napok logóit.

Rendezvény regisztráció

Az alábbi gombra kattintva regisztrálhat rendezvényt az OMÉN kereteink belül.