Jelentkezzen támogatónak

Az országos szakmaközösségi rendezvénysorozat célja, az épületgépészet szak- és tudományterület önazonosságának erősítése, a területen tevékenykedők összetartozásának, szakmai ismertségének, elismertségének növelése, társadalomba való beágyazottságának javítása, összefoglalóan a szak- és tudományterület társadalmasítása.

Az OMÉN koordinálására a szakma meghatározó szervezetei konzorciumot hoztak létre, mely az országos programok kezdeményezése mellett, az épületgépészek díjátadó gáláját, az Épületgépész Bált is megszervezi. 

Az egyhetes rendezvénysorozat színes programja a közös ünnepélyes találkozóval, az Épületgépész Bállal zárul.

A bál időpontja a hagyományok szerint ebben az évben is november utolsó péntekén, 2019. november 29-én lesz a megszokott helyszínen és színvonalon. A bál keretében kerül átadásra az „Év emberei” “Az épületgépészetért” a „Macskásy Árpád” és a „Meszlényi Zoltán” díjak.

A rendezvénysorozat és az Épületgépészek Bálja sikere nagymértékben függ a szakma aktivitásától, támogatásától. Ennek formáira Támogatói Csomagokat dolgoztunk ki, melyekről bővebb információt a letöltés gomb megnyomásával tudhat meg.

A bál a kiváló ételek, a színvonalas műsor és a tánc mellett immár sok éve biztosít alkalmat kötetlen találkozókra, eszmecserékre a régen látott kollégákkal, ismerősökkel, a szakma cégeinek kiemelkedő személyiségeivel. Igazi szakmai csúcstalálkozó kiemelkedő minőségű környezetben.

Az OMÉN és zárórendezvényének az Épületgépész Bálnak támogatásával Ön jelentős presztízst, kiemelkedő pozíciót biztosít a cége számára, és egyben jelentősen hozzájárul a szakma ezen kiemelkedően fontos rendezvényének sikeréhez.

A helyszín: Hotel Intercontinental, Budapest, V. ker. Apáczai Csere János u. 12-14.
Időpont: 2019. november 29. 19 órai kezdettel

Legyen Ön is támogatónk

A Támogatói Szándéknyilatkozatot az alábbi “Letöltés” gombra kattintva töltheti le, ahol részletesen tájékozódhat a támogatói csomagok előnyeiről és feltételeiről. Amennyiben szeretne Ön is az OMÉN Bál hivatalos támogatója lenni, úgy kérjük a Szándéknyilatkozatot cégszerű aláírásukkal ellátva, az EVACON Kft. címére epgepbal@evacon.hu címre, vagy az oldal alján található űrlap kitöltésével és a szándéknyilatkozat csatolásával mielőbb megküldeni szíveskedjenek, és ettől az időponttól kezdődően a OMÉN honlapján a cég támogatásának megfelelően a céglogót az év végéig kitesszük.

Regisztráció a 2019. évi Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) támogatására

Close Menu
×
×

Cart