OMÉN 

2022

Az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) elmúlt két évet magában foglaló rendezvénysorozatát sok bizonytalanság övezte, az ismert nehézségek ellenére mégis sikeresnek és eredményesnek mondhatjuk, köszönhetően valamennyi rendezőnek, szervezőnek és aktív közreműködőnek. Ezek a tények – még ha most is meglehetősen nehéz helyzetben vagyunk – csak megerősítenek minket a cél helyességében és erőt adnak a folytatáshoz. 

Így ebben az évben, 2022. november 21 – december 2. között rendezzük meg az OMÉN-t, mely céljaiban változatlanul, az időközben megszerzett tapasztalatok felhasználásával kerül megrendezésre. 

Az eseménysorozatot lezáró Épületgépész Bál tervezett időpontja 2022. december 2. (péntek), helyszíne a Hotel InterContinental Budapest.

Kérjük az épületgépész társadalom aktív közreműködését és aktív támogatását ugyanúgy, ahogyan eddig is történt, kiemelten kezelve a helyi kezdeményezéseket.

Golyán László

elnök, Magyar Épületgépészek Szövetsége
Az OMÉN Alapítványi kuratóriumának elnöke

Gyurkovics Zoltán

elnök, MMK Épületgépészeti Tagozat OMÉN KB elnöke
Az OMÉN Alapítványi kuratóriumának tagja

Király Tamás

elnökségi tag, Magyar Épg.Koord. Szöv. OMÉN zárórendezvény SzB elnöke
Az OMÉN Alapítványi kuratóriumának tagja

Felhívás 2023

Felhívás az Országos Magyar Épületgépész Napok 2023. évi rendezvényeire Az OMÉN- és az Épületgépész Bál szervezőbizottságának az elmúlt évek során szinte csak nehéz helyzetekkel kellett

Tovább olvasom »

Év Emberei 2022

2022-es évben az Épületgépész Bálon díjazott kollégáink Az Épületgépészetért Díj: dr. prof. Kajtár László Kajtár László a BME-n 1986-ban doktorált, majd 1995-ben a műszaki tudomány kandidátusa

Tovább olvasom »

Felhívás 2022

Céljaiban változatlanul, az időközben megszerzett tapasztalatok felhasználásával, ebben az évben, 2022. november 21 - december 2. között rendezzük meg az OMÉN-t.

Év Emberei 2021

Az OMÉN Konzorcium és az OMÉN Koordináló Bizottsága elbírálta az összes beérkezett ’Év Emberei’ kitüntető címekre történt jelölést, melynek alapján meghozta a döntést.

OMÉN Rendezvények

A 2021 évi Országos Magyar Épületgépész Napok egy hétre bővült, gazdag rendezvénysorozat eddig már regisztrált eseményeit, akcióit itt tekintheti meg

Szakmai főtámogatónk:

Főtámogató:

Arany fokozatú támogatóink:

Ezüst Plusz fokozatú támogatóink:

Ezüst fokozatú
támogatóink:

Bronz fokozatú támogatóink:

Médiatámogatók: