OMÉN 2021

Tisztelt Partnereink, kedves Kollégák!

Három hónapja fordítjuk mindennapi figyelmünket a járványügyi statisztikákra.
Három hónap elteltével visszaérkeztünk a kiindulási pontra. Sőt 2021 június elején már kevesebb a napi megbetegedések-, halálozások száma, mint volt február hasonló időszakában! Minden jel szerint a járvány valóban lecsengőben van! Meglátásunk szerint, egy évvel ezelőtt nem tudtuk olyan jó előjelekkel elindítani a szervezési munkát, mint most! Most annyiban- és merőben más a helyzet, hogy a nagymértékű lakossági átoltottság miatt, sokkal kevésbé kell egy újabb hullám támadásától tartani.

Jobb az esély az OMÉN 2021 megszervezhetőségére, mint volt egy évvel ezelőtt, az OMÉN 2020-ra!

Tisztelt Kollégák! A folyamatos helyzetértékelés alapján vagyunk optimisták. És azért is, mert szakmagyakorlóinktól nagyszámú visszajelzést kapunk arra, hogy igénylik a személyes találkozásokat! Igény van az online térből való kitörésre!
Ebből az optimizmusból kiindulva kezdjük el szervezni az idei rendezvénysorozatot!

Felhívással fordulunk a társadalmi szakmai szervezetek országos hálózataiban tevékenykedő aktív szakmagyakorlókhoz, az Épületgépészeti Tagozat területi szakcsoportjaihoz, a felső-, és középfokú épületgépész képzésben résztvevő intézményekhez, szakmai partnereinkhez, gyártókhoz, márkakereskedőkhöz, hogy szervezzenek szakmai napokat, bemutatókat, projekt és/vagy üzemlátogatásokat, szakmai előadásokat, szakmai képzéseket, sport- és szakmai vetélkedőket, baráti találkozókat november utolsó hetére.

Attól tartani kevésbé kell, hogy nem lesz mód a felsorolt típusú rendezvények megvalósítására!
Bízunk azonban abban is, hogy 2021-ben – 2019 után ismét – megtarthatjuk az ünnepélyes zárórendezvényt is. 2021-ben is lesznek a szakmának díjazottjai, akik megérdemlik az ünnepélyes és nyilvános díjátadást. Az is fontos, hogy ezeket az ünnepélyes körülményeket biztosítsuk a 2020-as esztendő díjazottjainak is! Dupla díjátadó gálára készülünk tehát 2021-ben. Reméljük, hogy november 26-án, pénteken csak a zárórendezvény formája-, nem pedig a megszervezhetősége lesz kérdéses!

Várjuk a további támogatói jelentkezéseket! A szervezéssel kapcsolatos legfontosabb információkat továbbra is a www.talalkozzunk.hu honlapunkon követhetik!

Elolvasom az eredeti nyilatkozatot. Itt.

 

Gyurkovics Zoltán
elnök MMK Épületgépészeti Tagozat
OMÉN KB elnöke

Király Tamás
Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség elnökségi tag
OMÉN Bál Szervező Bizottság elnöke

Szakmai főtámogató:
Főtámogató:
Kiemelt támogatóink:
Ezüst Plusz fokozatú támogatóink:
Ezüst fokozatú támogatóink:
Bronz fokozatú támogatóink:
Médiatámogatók: