OMÉN Zárórendezvény - 2020

Kedves Kollégák, szakmabeliek!

 

Ebben az évben sajnos nagyon leszűkült az OMÉN 2020 szervezés tere, mert az idei Főszervező igazából a járvány lett. 
A személyes találkozások lehetősége minimális szintre csökkent. 
Az ősz kezdetén a „menteni a menthetőt” jelszóra váltottunk, így egy minimálszinten megrendezett Épületgépész rendezvényhét mellett döntöttünk. Az események gyakorlatilag vagy online, vagy nagyon kis létszámmal kerülnek megrendezésre.

A díjak odaítélésének – a kidolgozott szabályzatok, az online megszervezhető díjbizottsági munka miatt – nincs akadálya.
Célunk azonban a díjátadást méltó, ünnepélyes, elegáns keretek között megtartani.
Egy díjátadó gála keretére gondoltunk. Közismert, hogy a korábbi években ennek a díjátadó gálának a már hagyományos, mindig sikeres Épületgépész Bál adta a keretet.
Nos, immár nemhogy bál, de sajnos még egy minimum létszámú, Díjátadó fogadás sem jöhet szóba jelen helyzetben.

 A fentiek értelmében, a zárórendezvény, azaz az Épületgépész Bál és az ünnepélyes díjátadás elhalasztása mellett döntöttünk!

Az Év emberei díjazottak, valamint a legrangosabb szakmai szervezetek-, és az MMK Épületgépészeti Tagozata díjazottak neveit az OMÉN hetében, a tervezett zárórendezvény időpontjában ismertté tesszük.
A Díjak átadására egy későbbi, most még előre nem meghatározható időpontban fogunk ünnepélyes keretek között sort keríteni.

Nagyon köszönjük a megértésüket, a támogatóknak a kitartásukat, a rendezvények szervezőinek az előkészítésben kifejtett munkájukat.

Király Tamás

OMÉN Bál Szervező Bizottság elnöke, 
Magyar Épületgépészeti
Koordinációs Szövetség, elnökségi tag

Szakmai Fő támogatónk:

Arany fokozatú támogatóink:

Bronz fokozatú támogatóink:

2019 OMÉN Bál - képek